Opskriften  Type: Grøntsager
Lammefrikadeller med ost og courgetter
Tilberedningstid: 30 min.
Årstid: Hele året
Antal: Hovedret til 2

250 g hakket lammekød
groft salt
friskkværnet peber
1 æg
2 fintsnittede fed hvidløg
100 g Apetina i tern naturel
2 spsk hakkede krydderurter, fx persille, purløg og oregano
1 snittet gulerod (ca. 150 g)
1 snittet courgette (ca. 150 g)
frisk rosmarin
1 spsk olivenolie til stegning

Rør kødet med salt, peber og æg. Vend farsen med halvdelen af hvidløg, ost og hakkede krydderurter. Varm lidt olie på en pande, og form farsen til små frikadeller. Steg dem gyldne på alle sider, og krydr med salt og peber. Varm lidt olivenolie på en pande, og rist gulerod, resten af hvidløget, courgette og rosmarin 3-4 min. Krydr med salt og peber. Tag rosmarinen fra og server til frikadellerne.

Energiindhold
For hele retten: 6050 kJ
Fryseegnet: Nej
Energifordeling:
Fedt: 74%
Kulhydrat: 7%
Protein: 19%