Retter med fjerkræ
Andebryst med vindruesovs
Antal:  3 Portioner

Indsendt af: Bettina Hansen

Ingredienser:

   3 stk Gressingham andebryst(eller lign)
   300 g grønne stenfri druer
   2 dl piskefløde eller cremefine
   sovsekulør
   1 ps mandelflager
   1 spsk olie
   salt
   peber
   Aspargeskartofler

Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i staniol så de kan trække med skindet frit. Rist mandlerne i olien til de er gyldne. Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber.
Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over.
Server med aspargeskartofler