- Detaljer
- Visninger: 299
Nem kage med chokolade og karamel
Kilde: Merete og Henrik Jensen Kbh V
I denne såkaldte popcake skal der kun bruges: popcorn, 55 % chokolade og kondenseret mælk. Den sidste ingrediens kan man efterhånden få over alt i supermarkederne.
Hemmeligheden bag opskriften på popkagen handler om først at blande chokolade og popcorn sammen og derefter hælde den kondenserede mælk over, når den er indkogt. Popkage: en nem lækker, karamelliseret snack-kage.
Popkage med flydende karamel
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 200 g. chokolade
- 20 g. popcorn
- 1 dåse kondenseret mælk
Sådan gør du:
- Kog dåsen med kondenseret mælk, 3-4 timer. Tag den op af vandet, og afkøl.
- Smelt chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn.
- Bland popcorn og den smeltede chokolade godt sammen.
- Vend blandingen ud på et stykke bagepapir.
- Læg et andet stykke ovenpå, og tryk blandingen flad med dine hænder.
- Stil popkagerne på køl, min. 60 min.
- Skær eller bræk popkagen i ønskede stykker, og hæld med rund hånd den indkogte kondenserede mælk over, som nu er en cremet toffie.