Nem sandkage

Kilde: Veronika Hansen   Hjørring

En sandkage hører naturligvis til i en samling af nemme kager.

ingredienser

  1. 225 g Usaltet smør
  2. 250 g mel
  3. 200 g sukker
  4. 4 stor æg
  5. 2 tsk. ren vaniljeekstrakt
  6. ½ stk. salt

Vejledning

Trin 1:

Forvarm ovnen til 350 grader. Smør og mel en 6-kop (8 1/2-by-4 1/2-tommer) brødpande; sæt til side.

Trin 2:

Brug et elektrisk mixer på høj hastighed, slå smør og sukker, indtil det er let og fluffy. Tilsæt æg et ad gangen, og slå godt efter hver tilsætning; tilsæt vanilje og salt. Med mixer på lavt, tilsættes gradvist mel, slå lige indtil kombineret (ikke overblandes).

Trin 3:

Bages, indtil en tandstikker, der er indsat i midten af ​​kagen, kommer ren ud, cirka 1 time (telt med aluminiumsfolie, hvis du brune for hurtigt). Lad afkøle i pande 15 minutter. Vend på et trådstativ, og drej lodret for at køle helt af.