Top til artikel

 

Her til venstre finder du en menu, denne menu er nu færdig og den indeholder de kategorier du ser her til højre.

Kun hvis der kommer nye elementer eller der laves om i designet ændres denne menu.

Velkomme til og god fornøjelse.

 dessert i glasfrugt dessertkraemmerhuse med jordbaer

Disse symboler støder du på her på homecooking.dk

Kilde mail =Kilde byen vi kommer fra = By man kommer fra  internet link = Opskriften er fundet på antal personer = Antal personer tilberedningstid = Tilberedningstid

Pestobrød

Kilde: Opskrifter modtaget fra Bornholmere på vores tur til Bornholm i 2013

Egnsretter: Bornholm

Fint Speltmel 300 g

Fint Durrummel 150 g

Gr. Durrummel

½ dl Lunkent vand

ca. 3 dl Honning

2 tsk. Gær

25 g Gr. salt

1 tsk. Pesto

ca. 1-1½ dl. Speltmelet kan udskiftes med alm. Hvedemel.

Der skal mere salt i dejen, hvis der ikke er salt i Pestoen. Vand, gær, honning og salt blandes. pestobrd

Melet kommes i og det hele æltes godt sammen. Efter at dejen har hævet i 1-2 timer rulles den ud til en firkant,

smøres med pesto og foldes diagonalt. Derefter skæres der riller i dejen. (Se foto). Dejen efterhæver,

pensles med rapsolie og drysses med groft Durrummel. Rillerne i dejen udvides.

Brødet bages ved 200º i 20-25 min.

Kravlenisser 001 1 st

Du er nu landet på Homecooking.dk's info site

Her på siden vil du i venstre side finde en menu som indeholder andet og mere end opskrifter. Menuen indeholder bl.a. info sider om jul, påske, pinse, Krydderier, noget om oste, noget om pasta, syltning og om at ændre på en opskrift, ud over dette er der også et afsnit med Tips & Tricks.

Mange af disse menuer har undermenuer så her på siden åbner der sig en masse nye informations muligheder.

Du kan bl.a også læse om Homecooking.dk's historie, se hvilke lande der er besøg fra men også se hvad formålet med denne hjemmeside er.

Menuen her til venstre er markeret med stjerner (*) hvis der er 1 (*) er menuen eller menupunktet færdigt, hvis der er 2(**) er menuen eller menupunktet ved at blive lavet og kan derfor ikke tilgås 

Velkommen til og god fornøjelse.