Peperoni kartofler med fløde

(4 pers.)

Indsendt af: Peter og Marianne Jensen   Frederiksbergpepperoni kartofler med flode Arla

Billede kilde : Arla

Ingredienser

800 g kartofler uden skræl

50-75 g peperonipølse i skiver

2-4 fed hvidløg

2 ½ dl kraftig bouillon (2 ½ dl vand og 1 hønsebouillontern)

2 ½ dl piskefløde

salt og peber

Tilberedning

Skræl kartoflerne og skær dem i både

Kom kartofler i et smurt ovnfast fad

Bouillon og fløde bringes i kog og tilsættes presset hvidløg

Smag til med salt og peber

Kom kartofler i et smurt ovnfast fad

Hæld hvidløgsfløden over

Kom peperoniskiver imellem kartoflerne

Bages ved 175 gr. i ca.1 time

 

Tema-kartofler

Tema-seneste opskrifter