Marineret kalkuncuvette i råstegte kartofler

Kategori : Fedtfattigt

Kilde : Marianne Nielsen      Hobro

Kommentar fra indsender :   Ingen

Medsendt billede : Intet

Yderligere oplysninger : Ingen 

Ingredienser:

1 kalkuncuvette
Marinade bestående af:
1 spsk. olie
1 fed hvidløg i små tern
1 løg i små tern
1 ds. koncentreret tomatpure
1 dl. vand
salt og peber.

Rapsolie til bruning
kartofler i tern
evt. lidt maizena til jævning


Opskrift:

Kødet trækker 4-5 timer i marinaden.
Tages op af marinaden og brunes godt i lidt olie. Tages op af gryden og lægges til side. Imens brunes kartofler i tern (mængde efter antal personer).
Når kartoflerne er godt brunede hældes marinaden ved og kødet lægges i en fordybning i midten. Står nu og simrer til kartoflerne er møre - ca. 45 min. - og naturligvis til kødet er færdigstegt. Hvis det er en meget stor kalkuncuvette beregnes ca. 1 tm. stegetid.
Evt. kan ekstra vand tilsættes, og væden jævnes med lidt maizena.

Smager dejligt med fine ærter og revne gulerødder.

 

Tema-seneste opskrifter