Farseret kalkunsteg

Kategori : Fedtfattigt

Kilde : Mette og Erik Olsen     Odense

Kommentar fra indsender :   Ingen

Medsendt billede : Intet

Yderligere oplysninger : Ingen 

Ingredienser:

6-8 personer:

1½ kg. kalkunbryst
Farsering af:
150 g. magert skinkefars
1 løg
3 fed hvidløg
1 bdt. persille
4 blade esdragon
1 lille stilk løvstikke
1 dl. fromage blanc
1 dl. grovvalsede havregryn
1 æg
salt og peber



Opskrift:

Kalkunbrystet skæres ud til en flade.

Løg og krydderurter blendes og røres sammen med øvrige ingredienser til farsering.
Farsen smøres på kødet og kalkunbacon lægges på.
Rul kødet til en "roulade" og snør den med bomuldsgarn.

Lægges i et ildfast fad på en bund af de rodfrugter man har lyst til, og hæld væde ved (evt.hønsebouillon).

Smøres med sød fransk sennep rørt med kinesisk soya og stilles i en 190 gr. varm ovn 2-2½ time (efter "rouladens" tykkelse)

Stegeskyen kan evt. hældes fra og jævnes med lidt maizena til sovs.

Spises med grønsagerne fra stegefadet og en fyldig salat.

 

 

Tema-seneste opskrifter