Hindbæris på nøddebund
6 personer

Kilde : Helle og Niels Hansen  Assens

Hindbær er vidunderlige. Her er de brugt til en is, som serveres sammen med en sprød nøddebund.
Dine gæster vil elske den.

Ingredienser:
Nøddebund:
175 g hasselnødder
50 g smør
50 g flormelis
Hindbæris:
2 æggeblommer
75 g flormelis
250 g hindbær
4 dl piskefløde
Pynt:
friske hindbær
Fremgangsmåde:
Nøddebund: Hak nødderne fint i en foodprocessor, eller blend dem.Smelt smørret
og tilsæt det nødderne sammen med flormelis.Fordel blandingen i bunden af en smurt
springform og stil den i fryseren.Hindbæris: Pisk æggeblommer og flormelis godt.Mos
bærene let og pisk fløden til skum.Vend bærene og fløden i æggeblommerne.Kom cremen
ovenpå nøddebunden og frys den i min. 4-5 timer. Ved servering pyntes isen med friske hindbær.
 
 

Tema-seneste opskrifter