Servering til 4   Tids forbrug  Ca. 25 min

 

Ingredienser
500 gLaksefilet skåret i 4 stykker
tsk.Groft salt
Peber
Spidskål i tomatsalsa
stk.Spidskål, ca. 300 g renset vægt
4 stkTomater
4 stkForårsløg
1 tsk.Hakket jalapenos fra glas
tsk.Groft salt
Saften af 1 lime
1 tsk.Olie, fx olivenolie eller koldpresset rapsolie
Tilbehør
500 gFuldkornsboller eller brød samt 2 spsk friskost, maks. 11% fedt, til at smøre på bollerne

Fremgangsmåde
Læg fisken på bagepapir og krydr med ½ tsk salt og peber.
Stil fisken i ovnen 10-15 min. ved 225 grader på anden øverste ovnribbe.

Snit spidskålen fint. Kom spidskålen i koldt vand for at trække sprødhed.
Skær tomaterne i tern. Snit forårsløgene.
Bland tomattern, forårsløg, jalapenos, ½ tsk salt, limesaft og olie.
Afdryp kålen og vend den i. Lad gerne grønsagerne trække 5-10 min