Servering til 4   Tids forbrug Ca. 20 min.

 

Ingredienser
1 kg Kartofler
Salt
1 bundtBroccoli
Rapsolie
1 bundtDild
1 bundtPurløg
1 bundtPersille
1Citron
4Laksesteaks
Olivenolie

Energiinformation
Protein6 g.
Kulhydrater10 g.
Fedt3 g.
Energifor./ pers508 kcal
Fedtenergi33 %

Fremgangsmåde
Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand.

Skær broccoli groft, kom det i en gryde, giv et drys salt og dryp med lidt rapsolie.
Hæld kogende vand over og kog op et par minutter, til ønsket mørhed.

Skyl og tør krydderurterne og hak dem fint.

Skær citron i både.

Dup fisken tør, giv den et let drys salt.
Steg den i olivenolie, ved høj varme, til fisken er gennemstegt, det kan man se på fiskens kerne.

Anretning
Anret fisken, pakket i krydderurter (gem lidt til kartoflerne), med broccoli, citron og kartofler med krydderurtedrys ved siden af.