top til artikler

Kurt Larsen    Jelling                                                                      4 Personer                                                                 ca. 20 min.

 

Ingredienser

  • 2 dl. Letmælksyoghurt
  • 500 g Rødspættefileter
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Karry
  • 2 spsk. Rasp
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 6 stk. Grove pitabrød

blandet salat

Strimlet icebergsalat og små tern af agurk, tomat og løg

Fremgangsmåde

  1. Rør yoghurten med ½ tsk. salt og lidt peber.
  2. Skær rødspættefileterne i strimler.
  3. Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk. salt sammen på en tallerken.
  4. Vend rødspættestrimlerne i krydderiblandingen.
  5. Varm olien op på en pande, og steg fisken i olien i 1-2 min.
  6. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  7. Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
  8. Fyld pitabrødene med blandet salat, fisk og yoghurt, og servér med det samme.
  9. Servér evt. pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.