top til artikler

Frederik og Henriette Jensen   Odense N                                             4 Personer                                                                 20 Minutter

Kylling i karry er en storfavorit i de fleste hjem også hos os . Retten er krydret, uden samtidig at være stærk, den har en lækker, rund og cremet konsistens. Det er et hit alle her hos os.

Ingredienser

4 stk.    Kyllingebrystfilet

               Olie

1 Spsk. Karry

               Salt

               Peber

1 dl.       Piskefløde

1 dl.       Vand

800 g    Frossen grønsagsblanding

Sådan gør du

  1. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande.
  2. Drys karry på og vend rundt.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Kom fløde og vand på panden. Vend rundt.
  5. Kom grøntsagerne på og vend rundt.
  6. Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter.
  7. Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme.
  8. Smag til med salt og peber og server.