top til artikler

Gudrun M Karlsen     Aarhus S                                                           4 Personer                                              Forberedelse 10 min.  Kogetid 15 min.                           

Dette er den nemmeste Wok ret du nogensinde har prøvet at lave på 15 minutter fra start til slut. Det er så meget hurtigere, mere lækkert og sundere end take-out!

INGREDIENSER:

225 g (8 ounces) æg nudler

1 spsk olivenolie

2 fed hvidløg, hakket

500 g Champingon i skiver

1 rød paprika, julienned

1 gulerod, julienned

50 g frosne ærter

100 g  baby spinat

TIL SAUCEN

2 spsk. reduceret natrium sojasovs eller mere efter smag

2 tsk. sukker

1 tsk. sesamolie

1/2 tsk. malet ingefær

1/2 tsk. Sriracha eller mere efter smag

 

Fremgangsmåde:

  1. Pisk sammen sojasovs, sukker, sesamolie, ingefær og Sriracha i en lille skål; sæt til side.
  2. Kog nudler i en stor gryde med kogende vand i henhold til pakningsinstruktionerne; dræne godt.
  3. Varm olivenolie i en stor stegepande eller wok over medium høj varme. Tilsæt hvidløg, svampe, paprika og gulerod. Kog under omrøring ofte, indtil de er møre, ca. 3-4 minutter. Rør sneærter og spinat ind, indtil spinaten er visnet, ca. 2-3 minutter.
  4. Rør i ægnudler og sojasovsblandingen og smid forsigtigt sammen.
  5. Server straks.

 

BEMÆRKNINGER:

* Spaghetti, linguine eller bucatini kan erstattes.

 

Næringsfakta

  • Kalorier 305.5 Kalorier fra fedt 65.7
  • % Daglig værdi*
  • Samlet fedt 7,3 g 11%
  • Mættet fedt 1,3 g 7%
  • Trans fedt 0g
  • Kolesterol 47,6 mg 16%
  • Natrium 325,5 mg 14%
  • Samlet kulhydrat 50,0 g 17%
  • Kostfiber 3,6 g 14%
  • Sukkerarter 6,3 g
  • Protein 10,7 g 21%

* Procentlige daglige værdier er baseret på en 2.000 kaloridiet. Dine daglige værdier kan være højere eller lavere afhængigt af dine kaloribehov.