- Detaljer
- Visninger: 396
Wraps med ost og thaikrydret tun
30 MIn
4 personer
Kilde: Nina og Peter Henriksen Horsens
Ingredienser
- 2 Dåser Tun i vand
- 1 Tsk. Fint revet limeskal
- 2 Spsk. Friskpresset limesaft
- 2 Tsk. Fint revet ingefær
- 3 Spsk. Hakket friske korianderblade
- ½ Tsk. Groft salt
- 8 Hvede tortillaer ca. 20 cm i diameter
- 200 g Flødeost natural 25%
- 300 g Fint strimlet spidskål
- 200 g Afkølet let dampet grønne asparges
- 1 Agurk i lange tynde stave
- 100 g Castello Marquis i lange stykker
Sådan gør du
- Hæld vandet fra tunen og bland den med limeskal, -saft, ingefær, koriander og salt.
- Smør tortillaerne med flødeosten. Fordel herpå spidskål, den krydrede tun, asparges, agurk og ost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9338 kJ / 2232 kcal
Energifordeling:
Fiber 12,6 g
Protein 19,3%
Kulhydrat 34%
Fedt 46,7%