Wraps med ost og thaikrydret tun

30 MIn

4 personer

Kilde: Nina og Peter Henriksen    Horsens

Ingredienser

  1. 2 Dåser Tun i vand
  2. 1 Tsk. Fint revet limeskal
  3. 2 Spsk. Friskpresset limesaft
  4. 2 Tsk. Fint revet ingefær
  5. 3 Spsk. Hakket friske korianderblade
  6. ½ Tsk. Groft salt
  7. 8 Hvede tortillaer ca. 20 cm i diameter
  8. 200 g Flødeost natural 25%
  9. 300 g Fint strimlet spidskål
  10. 200 g Afkølet let dampet grønne asparges
  11. 1 Agurk i lange tynde stave
  12. 100 g Castello Marquis i lange stykker

Sådan gør du

  • Hæld vandet fra tunen og bland den med limeskal, -saft, ingefær, koriander og salt.
  • Smør tortillaerne med flødeosten. Fordel herpå spidskål, den krydrede tun, asparges, agurk og ost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9338 kJ / 2232 kcal

Energifordeling:

Fiber       12,6 g

Protein     19,3%

Kulhydrat    34%

Fedt       46,7%