Lune kyllingewraps

Wraps med fyld af krydrede ris og kylling - også gode at have med i madpakken.

45 MIn

4 personer

Kilde: Lone Therkelsen    Kbh SV

 Ingredienser:

  1. 350 g Grillet kylling
  2. 1 Fint hakket Zittauerløg
  3. ½ Dl Sød sojasauce
  4. 1 Dl Cremefraiche 18%
  5. ¼ Tsk. Stødt chili styrke 4
  6. 100 g Jasmin ris (ca. 1¼ Dl)
  7. ¼ Tsk. Edelsüsspaprika
  8. 2 Dl vand
  9. ¼ Groft salt
  10. 4 Majs tortillaer, ca. 20 cm i diameter, fx fuldkorn
  11. 1½ Spsk. Dijon-honning sennep
  12. 100 g Hjertesalat i strimler

Sådan gør du

Del kyllingen i mindre stykker og mariner dem sammen med løg og soja ved stuetemperatur i ca. ½ time.

Bland cremefraiche, paprika og chilipulver og stil det tildækket i køleskabet indtil servering.

Skyl risene godt og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Vend kyllingeblandingen heri og varmt det evt. under omrøring i ca. 1 min.

Varm de 4 tortillas på en plade med bagepapir. Smør dem med et tyndt lag honningsennep, fordel kyllingefyldet herpå, salat og dressing. Rul dem stramt sammen - brug evt. et stykke bagepapir til at holde dem sammen.

Tip

Brug dem evt. også som madpakke.

Hvis du vil bruge dem til et aftensmåltid - så lav opskriften 1½ gang.

Varmetid

Ca. 2 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7890 kJ / 1886 kcal
Energifordeling:

Fiber                              3,8 g

Protein      24%

Kulhydrat       55%

Fedt           21%