- Detaljer
- Visninger: 429
Rullekebab
30 MIn
4 personer
Kilde: Lisbeth Jørgensen Bagsværd
Ingredienser:
- 200 g Salatost i tern 3 %
- 250 g Hytteost 1,5 %
- 1 Lille knust hvidløg
- 75 g Frisk hakket soltørret tomater
- ¾ Tsk. Groft salt
- Frisk kværnet peber
- 2 Tsk. Olivenolie
- 400 g Wok strimler af okseklump
- 6 Fladbrød
- 1 Liter Fint strimlet Iceberg salat
- 250 g Cherrytomater i kvarte
- 1 Grøn Squash i lange tynde strimler
Sådan gør du
Dressing
Mos salatosten let med en gaffel og vend den sammen med hytteost, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber sammen.
Lad olien blive varm i en pande. Steg halvdelen af wokstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af kødet i endnu 1 tsk olie. Drys alt kødet med salt og peber.
Grill brødene øverst i ovnen, så de bliver bløde.
Smør de 6 fladbrød med dressing og fordel salat, tomater, squash og det stegte kød på brødene. Buk et lille stykke af brødet op som bund og rul brødet tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af rullekebaben - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.
Grill
Ca. 10 sek.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten: 11410 kJ / 2727 kcal
Energifordeling:
Fiber 18 g
Protein 29%
Kulhydrat 44%
Fedt 27%
Tip
Grilning af brødene kan evt. udelades