Rullekebab

30 MIn

4 personer

Kilde: Lisbeth Jørgensen    Bagsværd

Ingredienser:

  1. 200 g Salatost i tern 3 %
  2. 250 g Hytteost 1,5 %
  3. 1 Lille knust hvidløg
  4. 75 g Frisk hakket soltørret tomater
  5. ¾ Tsk. Groft salt
  6. Frisk kværnet peber
  7. 2 Tsk. Olivenolie
  8. 400 g Wok strimler af okseklump
  9. 6 Fladbrød
  10. 1 Liter Fint strimlet Iceberg salat
  11. 250 g Cherrytomater i kvarte
  12. 1 Grøn Squash i lange tynde strimler

Sådan gør du

Dressing

Mos salatosten let med en gaffel og vend den sammen med hytteost, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber sammen.

Lad olien blive varm i en pande. Steg halvdelen af wokstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af kødet i endnu 1 tsk olie. Drys alt kødet med salt og peber.

Grill brødene øverst i ovnen, så de bliver bløde.

Smør de 6 fladbrød med dressing og fordel salat, tomater, squash og det stegte kød på brødene. Buk et lille stykke af brødet op som bund og rul brødet tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af rullekebaben - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.

Grill

Ca. 10 sek.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:  11410 kJ / 2727 kcal
Energifordeling:

Fiber      18 g

Protein       29%

Kulhydrat     44%

Fedt          27%

 
Tip

Grilning af brødene kan evt. udelades