Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt

30 MIn

4 personer

Kilde: Henriette Jensen    Aarhus S

Ingredienser

  1. 80 g Fuldkorns couscousgryn (ca. 1 dl)
  2. ¼ Tsk. Groft salt
  3. 1 Dl Kogende vand
  4. 1 Rødkindet æble I halve tynde skiver
  5. 1 Spsk. Frisk presset citronsaft
  6. 1 Liter Frillicesalat revet i grove stykker
  7. ½ Agurk i stave (ca. 150 g)
  8. 1 Spsk. Kold presset rapsolie
  9. ½ Tsk. Havsalt
  10. Frisk kværnet peber
  11. 8 Grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  12. 200 g Hytteost 4%
  13. 300 g Røget laks i skiver
  14. 1 Fennikel i tynde skiver (ca. 150 g)

Sådan gør du

Salat

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend æblet i citronsaft. Anret salatblade, agurkestave, æble og couscous i en skål. Dryp olie over og drys med salt og peber.

Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen. Fordel salatblade, hytteost, laks, fennikel og agurk på pandekagerne. Drys med salt og peber. Buk cirka halvdelen af pandekagen op som bund og luk tæt om fyldet. Bind evt. en bomuldssnor om. Server de fyldte tortillas sammen med salaten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9350 kJ / 2235 kcal
Energifordeling:

Fiber                        34,1%

Protein               25%

Kulhydrat           47%

Fedt                     28%