- Detaljer
- Visninger: 370
Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt
30 MIn
4 personer
Kilde: Henriette Jensen Aarhus S
Ingredienser
- 80 g Fuldkorns couscousgryn (ca. 1 dl)
- ¼ Tsk. Groft salt
- 1 Dl Kogende vand
- 1 Rødkindet æble I halve tynde skiver
- 1 Spsk. Frisk presset citronsaft
- 1 Liter Frillicesalat revet i grove stykker
- ½ Agurk i stave (ca. 150 g)
- 1 Spsk. Kold presset rapsolie
- ½ Tsk. Havsalt
- Frisk kværnet peber
- 8 Grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
- 200 g Hytteost 4%
- 300 g Røget laks i skiver
- 1 Fennikel i tynde skiver (ca. 150 g)
Sådan gør du
Salat
Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend æblet i citronsaft. Anret salatblade, agurkestave, æble og couscous i en skål. Dryp olie over og drys med salt og peber.
Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen. Fordel salatblade, hytteost, laks, fennikel og agurk på pandekagerne. Drys med salt og peber. Buk cirka halvdelen af pandekagen op som bund og luk tæt om fyldet. Bind evt. en bomuldssnor om. Server de fyldte tortillas sammen med salaten.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten: 9350 kJ / 2235 kcal
Energifordeling:
Fiber 34,1%
Protein 25%
Kulhydrat 47%
Fedt 28%