Lakselasagne

Kilde : Per Nielsen    Haderslev

Ingredienser

4 Personer

Lasagne

  • 500 g Laks
  • lidt Olie
  • 200 g Spinat
  • 1 pakke Frisk lasagneplade
  • 1 pakke Money sauce
  • 1 pakke Frisk mozzarella

Salat

  • 1 stk. Spidskål (i tynde strimler)
  • 2 stk Æbler (i tynde skiver)
  • 1 spsk. Honning
  • 2 spsk. Smør
  • 100 g Valnødder
  • Tænd ovnen på 200 grader.

·         Lasagne

Skær skindet af laksen og skær i skiver à ½ cm på langs.

  • Skyl spinaten grundigt og lad den tørre på et viskestykke.
  • Smør et fad med lidt olie. Læg først lasagneplader, så spinat, lakseskiver og Money sauce. Læg i lag til der ikke er mere. Kom lidt salt og peber over.
  • Riv mozzarella ovenpå. Sæt i ovn i ca. 25 minutter (lidt længere tid hvis du bruger tørrede lasagneplader)

·         Salat

Skær spidskål fint og anret i en skål. Skær æble i tynde både og kom på salaten.

  • Varm honning, smør og valnødder på en pande. Rør rundt til nødderne tager farve. Pas på det ikke brænder på. Kom de lune nødder på salaten.

·         Servering

Servér lakselasagnen med salat.