- Detaljer
- Visninger: 262
Lakselasagne
Kilde : Per Nielsen Haderslev
Ingredienser
4 Personer
Lasagne
- 500 g Laks
- lidt Olie
- 200 g Spinat
- 1 pakke Frisk lasagneplade
- 1 pakke Money sauce
- 1 pakke Frisk mozzarella
Salat
- 1 stk. Spidskål (i tynde strimler)
- 2 stk Æbler (i tynde skiver)
- 1 spsk. Honning
- 2 spsk. Smør
- 100 g Valnødder
- Tænd ovnen på 200 grader.
· Lasagne
Skær skindet af laksen og skær i skiver à ½ cm på langs.
- Skyl spinaten grundigt og lad den tørre på et viskestykke.
- Smør et fad med lidt olie. Læg først lasagneplader, så spinat, lakseskiver og Money sauce. Læg i lag til der ikke er mere. Kom lidt salt og peber over.
- Riv mozzarella ovenpå. Sæt i ovn i ca. 25 minutter (lidt længere tid hvis du bruger tørrede lasagneplader)
· Salat
Skær spidskål fint og anret i en skål. Skær æble i tynde både og kom på salaten.
- Varm honning, smør og valnødder på en pande. Rør rundt til nødderne tager farve. Pas på det ikke brænder på. Kom de lune nødder på salaten.
· Servering
Servér lakselasagnen med salat.