Pasta med grillet peberfrugt

Kilde : Merete Uldall Jørgensen    Frederikshavn

Ingredienser

4 Personer

  • 2 stk. Gule peberfrugter
  • 2 stk. Røde peberfrugter
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 2 stk. Snittede rødløg
  • 2 stk. Fed reven hvidløg
  • 2 stk. Håndfulde hakket bredbladet persille
  • 2 stk. Balsamico
  • 2 stk. Håndfulde frisk revet grana Pa Dano ost
  • 3 spsk. Mascarpone eller cremefraiche 18%
  • Gnid peberfrugterne i olie, sæt dem i en meget varm ovn og tag dem ud, når de er helt sorte.
  • Læg dem i en plastikpose og luk den.
  • Tag dem ud, når de er kølet lidt af, pil det sorte skind af og fjern kernerne.
  • Skær dem ud i grove stykker og grill dem på en meget varm grillpande.
  • Steg rødløg ved svag varme i 15 min., tilsæt hvidløg, persille og de grillede peberfrugter.
  • Tilsæt balsamico og den ene håndfuld Grana Pa Dano samt Mascarpone.
  • Skru ned for varmen, mens du koger pastaen.

Vend det hele sammen og drys det sidste Grana pa Dano over retten.