Pasta i cremet ostesovs

Kilde : Lisbeth Henriksen   Fredericia

Ingredienser

2 Personer

  • 2 dl. Fløde
  • 2 stk. Rødløg.
  • 2 spsk. Peberrod
  • 1 stk. Citron Økologisk da skallen fra citronen skal bruges i opskriften.
  • 200 g Pasta Forkogt pasta. Kog pastaen efter anvisningen på pakken inden brug i opskriften.
  • 200 g Blåskimmel
  • 100 g Parmesan
  • 1 håndfuld Frisk timian
  • 2 spsk. Sennep
  • Salt
  • Peber
  • lidt Olivenolie
  • Hæld fløde i en varm stegepande. 
  • Tilsæt nu ringe af løg, peberrod, citronsaft- og skal, den forkogte pasta, blåskimmelost, parmesan, sennep, salt, peber og frisk timian. Lad nu det hele koge ind til en tyk, cremet sovs. Rør undervejs.  
  • Når fløden og de øvrige ingredienser er kogt ind til en tyk, cremet sovs, er pastaretten klar til servering. 

Hæld den op i en skål. Top rette med olivenolie og evt. lidt frisk blåskimmelost og frisk timian.