- Detaljer
- Visninger: 843
Pasta i cremet ostesovs
Kilde : Lisbeth Henriksen Fredericia
Ingredienser
2 Personer
- 2 dl. Fløde
- 2 stk. Rødløg.
- 2 spsk. Peberrod
- 1 stk. Citron Økologisk da skallen fra citronen skal bruges i opskriften.
- 200 g Pasta Forkogt pasta. Kog pastaen efter anvisningen på pakken inden brug i opskriften.
- 200 g Blåskimmel
- 100 g Parmesan
- 1 håndfuld Frisk timian
- 2 spsk. Sennep
- Salt
- Peber
- lidt Olivenolie
- Hæld fløde i en varm stegepande.
- Tilsæt nu ringe af løg, peberrod, citronsaft- og skal, den forkogte pasta, blåskimmelost, parmesan, sennep, salt, peber og frisk timian. Lad nu det hele koge ind til en tyk, cremet sovs. Rør undervejs.
- Når fløden og de øvrige ingredienser er kogt ind til en tyk, cremet sovs, er pastaretten klar til servering.
Hæld den op i en skål. Top rette med olivenolie og evt. lidt frisk blåskimmelost og frisk timian.