- Detaljer
- Visninger: 120
Kilde: Peter og Merete H Kristoffersen Aarhus N
INGREDIENSER
4 personer
2 squash
75 g frisk spinat
50 g mandler
200 g friskbælgede ærter
600 g varmrøget laks
Avocadocreme
2 avocadoer
1 dl yoghurt naturel 3,5 %
2 spsk. citronsaft
salt
peber
Til servering
1 groft brød
SÅDAN GØR DU
Avocadocreme
1 Mos avocadokødet sammen med yoghurt og citronsaft, og smag til med salt og peber.
2 Skyl squash, og snit dem i tynde bånd med en kartoffelskræller eller tyndskræller. Vend squash-strimlerne i avocadocremen.
3 Skyl og tør spinaten, og riv den i mundrette stykker. Læg dem i et salatfad, og anret squashstrimlerne over.
4 Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.
5 Fordel ærter, ristede mandler og varmrøget laks i mindre stykker over salaten. Servér straks med groft brød.
- Energi
3900 KJ (932 kcal)
- Fedt 48,2 gram
- Kulhydrat 59,6 gram
- Protein 55,5 gram