- Detaljer
- Visninger: 100
Kilde : Majbrit Hansen Nibe
INGREDIENSER
4 personer
1 svinemørbrad
salt og peber
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
3 spsk. olivenolie til stegning
3 fed hvidløg
50 g soltørrede tomater
2½ dl hvidvin
2½ dl piskefløde
500 g frisk spaghetti
1 håndfuld rucola
1 håndfuld frisk basilikum
SÅDAN GØR DU
1 Puds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm. Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum.
2 Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande.
3 Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i.
4 Hæld hvidvin og fløde på panden. Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte.
5 Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
6 Servér pasta med mørbrad og tomat-fløde-sauce, og drys med rucola og basilikumblade inden servering.
- Energi
1827 KJ (437 kcal)
- Fedt 34,7 gram
- Kulhydrat 95,9 gram
- Protein 31,1 gram