Kilde : Majbrit Hansen    NibePasta med mørbrad i tomat fløde sauce

INGREDIENSER

4 personer

1 svinemørbrad

salt og peber

1 tsk. tørret oregano

1 tsk. tørret basilikum

3 spsk. olivenolie til stegning

3 fed hvidløg

50 g soltørrede tomater

2½ dl hvidvin

2½ dl piskefløde

500 g frisk spaghetti

1 håndfuld rucola

1 håndfuld frisk basilikum

SÅDAN GØR DU

1 Puds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm. Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum.

2 Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande.

3 Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i.

4 Hæld hvidvin og fløde på panden. Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte.

5 Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.

6 Servér pasta med mørbrad og tomat-fløde-sauce, og drys med rucola og basilikumblade inden servering.

  • Energi

1827 KJ (437 kcal)

  • Fedt 34,7 gram
  • Kulhydrat 95,9 gram
  • Protein 31,1 gram