Kilde: Laila og Gert Larsen   Rudkøbing

INGREDIENSERAeggekage med laks squash og spinat

4 personer

2 squash

1 tsk. smør til stegning

150 g frisk spinat

6 æg

1 dl mælk

salt

peber

100 g røget laks

Til servering

½ bundt purløg

4 skiver rugbrød

SÅDAN GØR DU

1 Tænd ovnen på 175°. Skyl squash, og skær dem i tern. Steg dem i smør på en pande, indtil de bliver gyldne.

2 Tilsæt skyllet spinat, og vend rundt, indtil spinaten falder sammen.

3 Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og fordel stykker af røget laks over.

4 Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast.

5 Drys med finthakket purløg, og servér med ristet rugbrød og evt. smør.

  • Energi

1358 KJ (325 kcal)

  • Fedt 14,6 gram
  • Kulhydrat 27,8 gram
  • Protein 23,1 gram