- Detaljer
- Visninger: 98
Kilde: Laila og Gert Larsen Rudkøbing
INGREDIENSER
4 personer
2 squash
1 tsk. smør til stegning
150 g frisk spinat
6 æg
1 dl mælk
salt
peber
100 g røget laks
Til servering
½ bundt purløg
4 skiver rugbrød
SÅDAN GØR DU
1 Tænd ovnen på 175°. Skyl squash, og skær dem i tern. Steg dem i smør på en pande, indtil de bliver gyldne.
2 Tilsæt skyllet spinat, og vend rundt, indtil spinaten falder sammen.
3 Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og fordel stykker af røget laks over.
4 Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast.
5 Drys med finthakket purløg, og servér med ristet rugbrød og evt. smør.
- Energi
1358 KJ (325 kcal)
- Fedt 14,6 gram
- Kulhydrat 27,8 gram
- Protein 23,1 gram