Kilde: Klaus P Nielsen  Fr.havnPizza med aubergine squash og tomater

INGREDIENSER

4 personer

1 aubergine

1 squash

2 spsk. olivenolie

salt

200 g cherrytomater (evt. i farver)

1 pakke pizzadej

5 spsk. oliventapenade eller pesto

Pynt

200 g friske mozzarellakugler

1 håndfuld frisk basilikum

salt og peber

SÅDAN GØR DU

1 Tænd ovnen på 215°.

2 Skyl og skær aubergine og squash i skiver. Dryp med olivenolie, og drys med salt. Rist skiverne på en pande i 3-5 minutter på hver side.

3 Skyl og halvér tomaterne.

4 Rul dejen ud på bagepapir, smør den med tapenade, og fordel aubergine, squash og tomater på dejen.

5 Bag pizzaen gylden i ovnen i ca. 12-15 minutter.

Pynt

6 Pynt med mozzarella og frisk basilikum, og drys med salt og peber.

  • Energi

2126 KJ (508 kcal)

  • Fedt 24,2 gram
  • Kulhydrat 49,6 gram
  • Protein 18,7 gram