Kilde: Berit Jakobsen  HaderslevRugbrødssandwich med lakserilette

INGREDIENSER

4 personer

Rugbrødssandwich

8 skiver rugbrød

1 spsk. olivenolie

salt

1 agurk

50 g ærteskud

Lakserilette

250 g varmrøget laks

100 g cremefraiche 18 %

½ citron

peber

SÅDAN GØR DU

Lakserilette

1 Skil den varmrøgede laks fra skindet, og rør den sammen med cremefraiche i en skål. Pres saften af citronen, og smag riletten til med citronsaft og peber.

Rugbrødssandwich

2 Tænd ovnen på 180°. Fordel rugbrødet på en bageplade beklædt med bagepapir.

3 Dryp med olie, drys med salt, og bag rugbrødet i ovnen i ca. 5 minutter, til skiverne er let sprøde.

4 Skyl agurken, og høvl lange bånd af den med en kartoffelskræller. Skyl ærteskuddene.

5 Anret lakserillette, agurkebånd og ærteskud på halvdelen af rugbrødsskiverne, og læg de resterende rugbrødsskiver ovenpå.

  • Energi

1861 KJ (445 kcal)

  • Fedt 21,1 gram
  • Kulhydrat 44,8 gram

Protein 21,4 gram