- Detaljer
- Visninger: 102
Kilde: Niels og Henriette Larsen Herning
INGREDIENSER
4 Personer
Tortilla-pizza
4 hvedetortillaer
2 friske mozzarellakugler
peber
1 spsk. olivenolie
80 g parmaskinke
100 g rucola
25 g friskrevet parmesan
Tomatsauce
2 dl mosede tomater
1 fed hvidløg
2 tsk. tørret oregano
salt
¼ tsk. sukker
SÅDAN GØR DU
Tomatsauce
1 Tænd ovnen på 220°. Rør tomat, hvidløg, oregano, salt og en anelse sukker sammen.
Tortilla-pizza
2 Læg tortillaerne på bagepapir på en bageplade, og smør dem med tomatsauce.
3 Fordel brud af ost på, krydr med peber, og dryp med et par dråber olivenolie.
4 Bag pizzaerne i den varme ovn i 6-10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
5 Top de varme pizzaer med parmaskinke, rucola og parmesan, og servér straks.
- Energi
1788 KJ (427 kcal)
- Fedt 23,5 gram
- Kulhydrat 27 gram
- Protein 25,5 gram