Kilde: Niels og Henriette Larsen   HerningTortilla pizza med parmaskinke og rucola

INGREDIENSER

4 Personer

Tortilla-pizza

4 hvedetortillaer

2 friske mozzarellakugler

peber

1 spsk. olivenolie

80 g parmaskinke

100 g rucola

25 g friskrevet parmesan

Tomatsauce

2 dl mosede tomater

1 fed hvidløg

2 tsk. tørret oregano

salt

¼ tsk. sukker

SÅDAN GØR DU

Tomatsauce

1 Tænd ovnen på 220°. Rør tomat, hvidløg, oregano, salt og en anelse sukker sammen.

Tortilla-pizza

2 Læg tortillaerne på bagepapir på en bageplade, og smør dem med tomatsauce.

3 Fordel brud af ost på, krydr med peber, og dryp med et par dråber olivenolie.

4 Bag pizzaerne i den varme ovn i 6-10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.

5 Top de varme pizzaer med parmaskinke, rucola og parmesan, og servér straks.

  • Energi

1788 KJ (427 kcal)

  • Fedt 23,5 gram
  • Kulhydrat 27 gram
  • Protein 25,5 gram