Aeggekage med røget ål

 
Æggekage med røget ål Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet
2 personer Kilde : Kenneth U Olsen   Herning

3-4 æg
salt og peber
75-150 g røget ål, uden skind og ben
10 g smør
lidt purløg

Tilbehør: Rugbrød eller lyst brød
 

Sådan gør du:

1. Pisk æggene sammen med salt og peber.
2. Skær ålen i mindre stykker og rist dem 1 min. på en lille pande med smør.
3. Hæld æggemassen over og bag æggekagen 6-8 min.
4. Træk æggemassen igennem et par gange undervejs, så den bager jævnt over det hele.
5. Vip æggekagen over på et lille fad og drys med fintklippet purløg.
6. Servér straks med brød til.

Tips!
Rist evt. lidt skivede kogte kartofler på panden, før ål og æg tilsættes.
 

Velbekomme!