Aeggekage med røget fisk

 
Æggekage med røget fisk Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 12-15 min. Ikke fryse-egnet
2-3 personer Kilde : Niels D Andersen   Jelling

Æggekage er skøn sommermad på den nemme måde her serveres æggekagen med røget makrel. Røget sild, ål, laks eller hellefisk kan også bruges.

6 æg
1-2 spsk flødeost
1 bdt dild
salt og peber
300 g kogte kartofler (tern eller skiver)
100 g grønne ærter
1 spsk olie eller smør
1 røget makrel

Tilbehør: groft brød
 

Sådan gør du:

1. Pisk æggene godt sammen med flødeost, fintsnittet dild, salt og peber. Vend kartofler og ærter i. Varm en pande med olie eller smør og hæld æggemassen på. Bag æggekagen ved middelvarme ca. 12 min.
2. Befri den røgede fisk for skind og ben og del den i mindre stykker. Fordél fiskestykkerne over æggekagen og pynt evt. med dild.
3. Servér straks med groft brød.

Velbekomme!