Aeggekage med sommergrønt

 
Æggekage med sommergrønt Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 30 min. Ikke fryse-egnet
2 personer Kilde : Rene T Olsen   Fr. Havn

At gøre en eller to af ugens måltider grønne er sundt for både kroppen og pengepungen.

1 løg (finthakket)
½ spsk olie (eller smør)
1 peberfrugt (tern)
250 g kartofler (kogte)
150 g spinat (eller ærter, friske eller frosne)
4 æg
2 dl mælk
3 spsk mel
salt og peber

Pynt:
2 tomater og klippet purløg

Tilbehør:
Brød
 

Sådan gør du:

1. Steg løgene bløde og blanke på en pande med olie eller smør.
2. Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring i 5 min.
3. Tilsæt kartofler og varm det igennem.
4. Pisk æg, mælk og mel godt sammen og krydr med salt og peber. Vend spinat eller ærter i grønsagerne og hæld æggemassen på panden.
5. Bag æggekagen ved middelvarme i ca. 15 min.
6. Pynt med tomater og purløg og servér med brød.

Velbekomme!