Forårsskrubber med grønsagsfrikasse

Forårsskrubber med grønsagsfrikassé
4 personer

250 g Skrubbefileter Frisk Fra Havet
1 sammenpisket æg
1 tsk. fintreven, ubehandlet citronskal
majsgryn
salt, peber
smør til stegning
citronbåde

Grønsagsfrikassé
300 g små nye kartofler
1/2 dl grønsagsbouillon
100 g ærter
100 g sukkerærter
100 g grønne asparges
1/2 dl piskefløde
1 bdt. dild
salt, peber

Kartoflerne skrubbes godt og koges i letsaltet vand. Vend først skrubbefileterne i sammen-pisket æg tilsat
citronskal og dernæst i majsgryn krydret med salt og peber.
Steg skrubbefileterne i smør ved god varme 2-3 minutter på hver side.
Snit sukkerærter og asparges. Damp grønsagerne 1-2 minutter i grøn-sagsbouillon, så
de bevarer deres sprødhed. Tilsæt kartofler og piskefløde og lad det koge op. Drys med hakket dild
og smag til med salt og peber. Servér citronbåde til fisken sammen med grønsagsfrikassé.