Rødtunge med mozzarella og bacon

Rødtunge med mozzarella og bacon

Ingredienser:

8 rødtungefilet, beregn ca. 800 g
1 pakke mozarellaost
16 skiver 'sliced bacon' fintskivet bacon
Friske basilikumblade
2 brev Hollandaise sauce
4 dl Basmatiris (anden type ris kan selvfølgelig bruges)
1 stor broccoli delt i buketter
5 gulerødder skåret i mindre stave
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:

Glat fileterne ud, pres citronsaft på, og drys med salt og peber.
Lad fisken trække ½ time.
Halvér mozarellaen, og skær hver halvdel i 4 skiver.
Kom en skive ost på hver filet, og læg 4 - 5 blade basilikum på.

Rul fileterne sammen om osten, og rul 2 skiver bacon på hver filet.
Hold evt. fiskerullerne sammen med kødpinde eller tandstikker.

Kog risen efter anvisningen på pakken.

Smid noget olie på en varm pande, og læg fiskerullerne på.
Rullerne skal vendes jævnligt - beregn en stegetid på ca. 6-7 minutter.
Osten skal kun lige smelte.

Kog broccoli og gulerødder ca. 10 minutter, til de stadig har 'bid'

Lav Hollandaise saucen efter anvisningen på pakken.