Torskefilet med jordskokker og frisk pasta

Torskefilet med jordskokker og frisk pasta

Ingredienser:

4 torskefilet (beregn ca. 80-100 g pr. styk)
5 tyktskivede jordskokker
2 delte og skivede gulerødder
1 delt og skivet porre
2 forårsløg skåret i tern
1 rødløg skåret i tern
2 fed hvidløg skåret i tern
2 dl hvidvin
2 dl vand
1 pose hollandaisesauce-pulver
Frisk pasta
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Del hver filet i 4 stykker.
Læg dem i et ovnfast fad, og drys med salt og peber.

Hvidvin og vand hældes i en gryde, varmes op og tilsættes hollandaisesauce pulveret.
Pisk det sammen.

Læg grønsagerne over fisken, og hæld saucen over. Dæk fadet med folie.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 55 minutter. Tag nu folien af fadet, og giv
retten 10 minutter mere, uden folien.

Server retten med frisk pasta, kogt efter anvisningen på pakken.