Kylling med peanuts

top til artikler

Henning Lund    Kbh V                                   4 Personer.                                      Samlet ca. 30-45 minutter     

 

Ingredienser:
500  g. kyllingkød
salt
peber
lidt olienolie eller smør til bruning
1-2  tsk. mild paprika
1   rød peberfrugt
3  dl. piskefløde
Chilisauce efter smag
1  pakke kalkun bacon i tynde skriver
100  g. peanuts

Tænd ovnen på 200 grader.
Skær kødet i fingertykke strimler, og vend dem i salt og peber.
Brun dem i olien, og lad dem svitse 3-5 min. efter tykkelse. Krydr med paprika. Skær peberfrugten i strimler, og læg dem sammen med købet i et ovnfast fad.Pisk fløden til skum og smag til med chilisause. Skummet må gerne blive lyserødt. Kom det ovenpå kødet. Sæt retten i ovnen til overfladen er gylden, ca. 20 min. Steg imens baconen sprød, og læg dem på fedtsugende papir.
Server retten med bacon og drys peanuts på, ellers sæt dem i en skål ved siden af, så hver kan drysse på efter smag.