Kyllingeburger med avocado

top til artikler

Peter og Gitte Nielsen    Odense                                      4 Personer.                                           Samlet ca. 30 minutter

 

Ingredienser:

4 foccaciaboller eller store burgerboller
lidt færdig cremefraiche dressing med hvidløg
2 stykker stegt kyllingebryst
2 modne avocado
lidt citronsaft
sprøde salatblade, f.eks. rucolla
Tilbehør: salat med majs og peberfrugter

Lun evt. bollerne let. Flæk dem og smør et tyndt lag dressing
på hver halvdel. Dæk bunden med sprøde salatblade.
Del avocadoerne, tag stenen ud og skær avocadokødet i skiver.
Sådan ordner du avocado .
Dryp med lidt citron, så det ikke bliver mørkt. Skær kyllingrbystet
i tynde skiver på skrå. Læg avocado og kylling på bollen og læg
låg på. Server med en blandet salat.

En rest kyllingebryst eller kalkunkød kan blive til en lækker frokost
med meget små midler. Prøv selv