Lækre oksefrikadeller med rødbede og feta
- Detaljer
- Kategori: Frikadeller
- Senest opdateret: Mandag, 24. august 2015 20:50
- Visninger: 1447
Antal: 4 Portioner
Indsendt af: Rikke
Ingredienser:
500 g hakket oksekød 10-12%
2 spsk salt
2 tsk peber
2 revede løg (ca 150 g)
200 g revet frisk rødbede
100 g fetaost i små tern
2 store æg (eller 3 små)
½ dl vand
3 dl hvedemel
Bland kødet med salt og lad det hvile i 5 min. Ibland de øvrige ingredienser, men slut af med melet. lad farsen trække i ca 30 min. Steg frikadellerne ved middel varme i 2-3 min på hver side til de er færdige.
Tips: Man kan komme farsen i en form og bage den i 45-60 min ved 200
grader for en variation. Man kan bruge salattern i stedet for feta og 3
æggehvider i stedet for 2 æg for at få et mere fedtfattigt
resultat. Server med brød, rissalat og en lækker dressing
(evt. tzatziki)