Lækre oksefrikadeller med rødbede og feta

Lækre oksefrikadeller med rødbede og feta
Antal:  4 Portioner

Indsendt af: Rikke

Ingredienser:

500 g hakket oksekød 10-12%
   2 spsk salt
   2 tsk peber
   2 revede løg (ca 150 g)
   200 g revet frisk rødbede
   100 g fetaost i små tern
   2 store æg (eller 3 små)
   ½ dl vand
   3 dl hvedemel

Bland kødet med salt og lad det hvile i 5 min. Ibland de øvrige ingredienser, men slut af med melet. lad farsen trække i ca 30 min. Steg frikadellerne ved middel varme i 2-3 min på hver side til de er færdige.

Tips: Man kan komme farsen i en form og bage den i 45-60 min ved 200 grader for en variation. Man kan bruge salattern i stedet for feta og 3 æggehvider i stedet for 2 æg for at få et mere fedtfattigt resultat. Server med brød, rissalat og en lækker dressing (evt. tzatziki)