Stigs fasansuppe

  • Kategori: Nye fjerkræ hovedretter
  • Senest opdateret: lørdag, 6. januar 2018 17:19
  • Visninger: 282

 

Stigs fasansuppe  
Antal: 4 Personer Kilde : Jens og Helle Olsen   Vejle

Ingredienser:

1   fasan
2  store gulerødder
1   løg
2  fed hvidløg
2  spsk. smør
1  spsk. olie
lidt timian + rosmarin
1/2  dl. tomatpuré
1/2  dl. sherry
2  dl. piskefløde
1 1/2  l. bouillon
små faste champignon
sprød bladselleri
salt
peber

Gulerødderne skæres i mønter, løg og hvidløg hakkes - det hele svitses i fedtstof. Fasan (delt i 4-6 stykker) svitses med i 10 min., hvorefter bouillon, krydderier + tomatpuré tilsættes. Det hele koges i 5 kvarter. Fasanen tages op, suppen sis og hældes tilbage i gryden. Champignon, bladselleri, fløde og sherry tilsættes, fasanbrystkøddet skæres i terninger og tilsættes og det hele koges ind, ej for længe.
 

fjerkraepic1

fjerkraepic6

fjerkrae pic3

fjerkraepic4