Vildgås stegt

  • Kategori: Nye fjerkræ hovedretter
  • Senest opdateret: lørdag, 6. januar 2018 17:37
  • Visninger: 373

 

Vildgås stegt  
Antal:  4 Portioner Kilde : Frederikke Olesen   Svendborg

Ingredienser:

Ca 2kg vildgås fjerkrae pic3
1 stort æble
2 små løg
200 gr smør
200 gr bacon

Gåsen gnides indvendig og udvendig med salt og peper og lidt timian fyldes med æble og løg og lukkes bacon lægges over brystet smøret lægges i en bradepande og ovnen stilles på 28o når smøret er brun sættes gåsen ind med brystet opad og dyppes med smøret hæld en halv liter rødvin ved og skru ned til 200 gr.efter en time skrues ned til 175 gr.efter endnu en time skrues ned til 150 gr.efter en time er gåsen færdig held stegeskyen fra og lad gåsen stå i den slukkede ovn medens saucen laves af skyen og vand fra kartoflerne jævnes med fløde og mel.

Tips:
Tilbehør kogte kartofler og rødkål
 

fjerkraepic1

fjerkraepic6

fjerkrae pic3

fjerkraepic4