Tortellini med oksemørbrad og hvidvinssauce
Antal: 2

Ingredienser:

250  g. tortellini med ost
300  g. oksemørbrad
50  g. smør
3  dl. hvidvin
4  dl. piskefløde

   Sauce:
1   oksebouillon-terning
   sort peber, friskkværnet
   oregano
1/2  dl. piskefløde
   maizena
1   persille

   flutes
   smør

Tortellini Formaggio (med ost) koges - efter anvisningen - og stilles til afdrypning i et dørslag.
Oksemørbraden skæres i meget små lunser - mindre end man regner med - og steges kraftigt i smør i 3-5 minutter i en gryde, hvorefter hvidvin og piskefløde tilsættes, og koges ind i ca. 3-5 minutter.
Oksebouillon tilsættes samt en del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og jævnes lidt med piskefløde hvori der er rørt noget maizenamel.
Et stort bundt persilles snittes groft og drysse hen over retten ved serveringen.
Serveres med sprød flutes og smør - samt en mild og aromatisk rødvin.