Bison lever med Creme de Cassis blåbærsauce

Bison lever med Creme de Cassis / blåbærsauce
6 personer

Ingredienser:
1.000 g Bison lever
5 dl mælk
45 g mel
45 g madolie
45 g smør
2  5 dl hønsebouillon
1  2 dl fløde
0  6 dl Creme de Cassis
0  3 dl blåbær
Salt og peber

Kød og tilbehør: Leveren skæres i skiver af 12 mm tykkelse. Lad leveren trække
i mælk i køleskabet i 2 timer.Hæld mælken fra og tør leveren med køkkenrulle. Vend den i halvdelen
af melet. Opvarm halvdelen af madolien og halvdelen af smørret ved middel varme på en sauterpande. Steg
halvdelen af leverskiverne i 3 minutter på hver side. Sæt dem til side og hold dem varme. Steg den
anden halvdel af lever-skiverne efter at have tilsat lidt mere madolie og smør.
Sauce:
Put resten af melet på panden og tilsæt om nødvendigt resten af madolie og smør. Opvarm det til en lys
brun farve. Tilsæt fløden og hønsebouillonen og kog op til sovsen er klar.
Creme de Cassis og blåbær tilsættes efter opkogning af sovsen. Smag til med salt og peber.
Serveres med pillede kartofler og eventuelt flutes.