Bison Ribeye Maitre d Hotel

Bison Ribeye Maitre d´Hotel
4 personer

Ingredienser:
4 bison bøffer skåret ud som entrecôte
200 g smør
1 citron
1 dl. olivenolie
20 g smør til stegning
1 bdt. hakket persille
salt og peber

Tilbehør:
Servér råstegte kartofler og tomatsalat til.
 Rør smøret blødt med den hakkede persille, citronsaft og krydder med salt og peber.
Form det til en rulle, pak den ind i staniol og læg den i fryseren. Smør bøfferne med lidt
olie, kom salt og peber på og steg dem på en hed pande 2-3 min. på hver side...det skulle
være nok. Tag bøfferne af, pak dem ind i staniol og lad dem stå et kvarters tid Så skulle
de være flotte og røde hele vejen igennem, uden at være rå i midten. Anret bøfferne på
et varmt fad med en skive kryddersmør på hver.