Fransk vildsvinegryde

Fransk vildsvinegryde
4 Personer

Ingredienser:

1½  kg. vildsvinesmåkød
4  skiver spæk
1  lille dåse koncentreret tomatpuré

Marinade:
1  fl. god rødvin
4   løg
3  fed hvidløg
1  strimmel appelsinskræl
150  g. sorte oliven
1  dl. olivenolie
1  lille glas cognac
   salt
   peber
   muskatnød
   timian
   laurbærblad
   persille

Læg kødet i marinaden natten over.
Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie. Når kødet er brunet lægger du spækket rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru ned for varmen så det kan småsimre i 2-2 1/2 time.

20 minutter inden retten er færdig, hælder du de udstenede oliven ned i, og så kan du så småt begynde at lægge an til at koge pastaen.