Fransk vildsvinegryde
- Detaljer
- Kategori: Vildt Kød
- Senest opdateret: Mandag, 24. august 2015 20:37
- Visninger: 1301
4 Personer
Ingredienser:
1½ kg. vildsvinesmåkød
4 skiver spæk
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
Marinade:
1 fl. god rødvin
4 løg
3 fed hvidløg
1 strimmel appelsinskræl
150 g. sorte oliven
1 dl. olivenolie
1 lille glas cognac
salt
peber
muskatnød
timian
laurbærblad
persille
Læg kødet i marinaden natten over.
Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i
olivenolie. Når kødet er brunet lægger du spækket
rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved
og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru
ned for varmen så det kan småsimre i 2-2 1/2 time.
20 minutter inden retten er færdig, hælder du de udstenede
oliven ned i, og så kan du så småt begynde at lægge
an til at koge pastaen.