Kartoffelgratín med vildsvinefars

Kartoffelgratín med vildsvinefars
Antal personer: 4

Kilde: Tviskloster

Ingredienser:

300 gr. kartofler
300 gr. gulerødder
vand
salt
2 æg
100 gr. reven ost

Fyld:
250 gr. champignon
1 rød peber
300 gr. hakket vildsvinekød

Skræl kartofler samt gulerødder og kog dem ca. 20 min. Hæld vandet fra og mos dem med en elpisker. Tilsæt æggene. Rør den revne ost i og smag til med lidt paprika og salt. Snit champignon og rød peber og rist det gyldent i lidt smør på en pande. Brun det hakkede kød i en gryde. Smør et gratinefad og fyld halvdelen af kartoffelmosen i, derefter bredes de ristede champignoner og rød peber over og luk af med resten af kartoffelmosen. Sættes i ovnen ved 225 grader på nederste rille i 25 min.