Vildtragout med svampe og sukkerærter og tyttebær med peberrod
- Detaljer
- Kategori: Vildt Kød
- Senest opdateret: Mandag, 24. august 2015 20:37
- Visninger: 1825
4 personer
Ingredienser:
500 g Krondyrsmåkød i tern
10 g smør
1 tsk olie
200 g østershatte
1 fed presset hvidløg
1 laurbærblad
1 tsk estragon
2 dl fløde 13%
1.5 tsk majsstivelse
250 g Danefrost sukkerærter
1 spsk høvlet peberrod
10 g smør
250 g tyttebær
Tilbehør:
kartoffelmos af 1 kg kartofler
4 skiver brød
Sværhedsgrad : Middel
Pris : Mellem
Forberedelsestid : 30 min.
Samlet tid : 30 min.
Tilberedning:
Kødet skæres i 2 cm store tern.
Brunes på en pande i smør og olie.
Drysses med salt og peber og tages op.
Svampe, hvidløg og laurbærblad svitses på panden.
Kød, estragon og fløde røres med majsstivelse
og kommes på panden.
Koges i 3-4 min.
Sukkerærterne vendes i ragouten indtil de er varme.
Peberroden svitses i smør på en pande.
Tyttebærene kommes på panden og varmes 1/2 min.