Wienerschnitzel med provenceærter

top til artikler

Michael og Lise Hansen   Odense                                                        4                                                                     Ca. 30-45 min.

WIENERSCHNITZEL MED PROVENCEÆRTER

winershnitzel.JPG

DU SKAL BRUGE

4 winerschnitzler af kalve-inderlår
æg og rasp til panering
salt og peber

pynt--
4 citronskiver
4 ansjoser
høvlet peberrod
kapers...

provenceærter: 1
100-150 g. bacon i tern 
et stort løg i tern
500 g. fine ærter
provencekrydderi efter behag.

SÅDAN GØR DU

paner schnitzlerne i æg og rasp -salt og peber lad dem hvile imens tilbehør laves
(steges 3-4 min. på hver side)

bacon brunes i en gryde
løget tilsættes og svitser mørt
provencekrydderi tilsættes
frosne ærter tilsættes og varmes op til de er tøede og lune.

SERVERING

anret winerschnitzlerne med en skive citron--høvler peberrod--kapers og ansjos. serveres med ærterne. brasede kartofler og stegte cherrytomater