Kæmpe hvidløgs bøf med frisk pasta

top til artikler

Jens og Ulla Sørensen   Næstved                                                   4-6                                                                     45-60 min.

KÆMPE HVIDLØGSBØF M. FRISK PASTA

hvidløgsbøf.jpg

DU SKAL BRUGE

6-700 g. oksefars
8 fed hvidløg
3 tomater
ca. 150-200 g. revet ost
salt-peber
oregano
1/4 l piskefløde
2 ds. hk. tomater
frisk pasta

SÅDAN GØR DU

Form al farsen til en stor bøf, krydr den godt med peber og salt. Steg den brun på den ene side og vend den ud på et fad. Vend den så ud på panden og brun den anden side. Skræl hvidløgene og skær dem i tynde skiver, spred dem ud over bøffen, drys osten ovenpå og top af med tomaterne i skiver. Drys godt med oregano. Flyt hele bøffen over i et ildfast fad og hæld piskefløden og de hk. tomater rundt om bøffen. Krydr med salt-peber og mere oregano. Sæt fadet i ovnen ca. 35 min. v. 220 g.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.

SERVERING

Og server bøffen i "lagkage-skiver" sammen med lidt af saucen ovenpå pasta.