Kylling i Pakker med røde grønsager

top til artikler

Jens og Henriette Jensen   Kbh N                                             4 Personer                                                               Arb. tid 30 min   bage tid 15 min.

Ingredienser:

250 g Cocktailtomater

3 Rødløg

2 Røde snackpeber

2 Håndfulde basilikum

4 stk. Bagepapir ca. 40 cm

4 Kyllingefileter ca. 500 g

Salt og Peber

8 spsk friskpresset appelsinsaft

Hvidløgsdressing:

3 dl Syrnet fløde 9%

1 fed hvidløg

Salt og Peber

Tilbehør:

1 kg nye kogte kartofler

 

Fremgangsmåde:

  1. Halver tomaterne. skær løgene i tynde både. skær peberfrugterne i tynde skiver . Bland alle grønsagerne med basilkum
  2. Læg de 4 stykker bagepapir på bordet ved siden af hinanden. læg en bunke grønsager midt på hver stykke papir. Læg en kyllingefilet oven på hver portion og tryk dem lidt ned mellem grønsagerne. krydr med salt og peber og hæld 2 spsk appelsinsaft på hver portion. luk pakkerne hurtigt så saften ikke løber ud. 
  3. Pakkerne lukkes ligesom en smørrebrødspakke: Rul den sammen foroven og fold siderne sammen opad, så appelsinsaften ikke løber ud. Bag pakkerne 15 min i ovnen ved 200°
  4. Rør den syrnet fløde sammen med presseet hvidløg og smag til med salt og peber.

Server' en pakke med kogte kartofler og dressing til.

EXTRA TIPS : Kødet bliver saftigt og grønsagerne får masser af smag når det hele bages i små pakker i ovnen.

Appelsinsaften giver det hele et frisk pift