Grillstegt kyllingbryst med kartoffelsalat

top til artikler

Hanne T Kristiansen   Odense                                                 4 Personer                                                                 30-45 min.

 

Ingredienser:

  1. 1 Kyllingefilet
  2. 1 Usprøjtet citron
  3. 1 fed hvidløg
  4. Lidt frisk oregano eller basilium
  5. 1 tsk sennep
  6. 1 tsk. Honning eller sirup
  7. 50 g Kvark 1%
  8. 1-2 stilke bladselleri
  9. ½ Røgløg eller 1 forårsløg
  10. 150 g Kogte nye kartofler
  11. Salt og Peber

Fremgangsmåde:

  1. Gnid kødet ind i fintrevet citronskal, knust hvidløg, fint hakket oregano eller basilikum samt salt og peber og lad det trække i køleskabet i min. 30 min.
  2. Rør en spsk citronsaft sammen med sennep, honning og kvark og smag til med salt og peber
  3. Vend fintsnittede blegselleri og rødløg/forårsløg i dressingen og tilsæt kartoflerne skåret i skiver eller både
  4. Steg kødet på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen.
  5. Det skal have 10-12 min. ialt.

Server med kartoffelsalaten