Forårssuppe med fetamuffins

 

top til artikler

Gert og Jette Pedersen    Kalumborg                                        2 Personer                                                               50-70 min.

Ingredienser:

  1. 6 dl god grønsagsboullion
  2. 2 Majroer
  3. 4-5 Nye Gullerødder
  4. 200 g Grønne bønner
  5. Lidt sojasovs
  6. Kørvel

FetaMuffins:

  1. 150 g Hvedemel
  2. ½ tsk. Bagepulver
  3. ½ Tsk. Tørret oregano
  4. ½ dl Oliveolie
  5. ½ dl Vand
  6. 2 Æg
  7. 100 g Feta

Pensling:

1 Spsk. Oliveolie

Pynt: 

8-10 Store Oliven

 

Fremgangsmåde:

  1. Kog små stykker majroeer, gulerødder og bønner i grønsagsboullon, smag til med sojasovs og drys med kørvel
  2. Fetamuffins: Bland mel med bagepulver og oregano, pisk olie, vand og æg sammen og rør det i melblandingen til en ensartet dej
  3. Tilsæt smuldret feta, fyld dejen 3/4 del opi oliesmurte muffinsforme, pensl toppen med olie og sæt en oliven i hver muffins
  4. Bag dem ved 200° i ca. 15 min. til de er gennembagte og svagt lysebrune.

Nyd dem lune til suppen