Ærtesuppe med sprød skinke

top til artikler

Lise og Kaj Johansen   Aarhus C                                            2 Personer                                                                  40-60 min.

Ingredienser:

  1. 1 Porre eller løg
  2. ½ Spsk. Oliveolie
  3. 1-2 Tsk. Karry
  4. 125 g Kartofler i tern
  5. 3/4 L Grønsags eller hønsebouillon
  6. 250 g frosne ærter
  7. 80 G skinke
  8. Salt & Peber

Tilbehør:

2 Skiver fiberbrød

Fremgangsmåde:

  1. Sauter fintskåret porre eller fintsnittet løg bløde i en gryde med olie og karry og spæd med bouillon
  2. Lad suppen simre til kartoflerne er helt møre (ca. 15 min.) tilsæt ærterne og kog suppen igennem
  3. Blend suppenjævn og hæld den tilbage i gryden, smag til med salt og peber, Læg skinkeskiverne ud på en bageplade og steg dem sprøde under grillen i ovnen (ca. 3-5 min.)
  4. Knæk dem i mindre stykker og drys dem over suppen.